6 metrelik sokak, 14.5 metrelik bulvar oldu

Çalışmalar tamamlandı, Bostanlar Bulvarı araç trafiğine açıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin İzmit Endüstri Meslek Lisesi arkasında yer alan Bostanlar Sokak`ta bir süredir devam eden yol genişletme çalışması sona erdi. Şehir içi trafiğine büyük rahatlama sağlayacak olan çalışma sayesinde, daha önce 6.5 metre olan sokak 14.5 metrelik modern bir bulvar görünümüne kavuşturuldu.

ALT YAPI SORUNLARI TAMAM
Önümüzdeki dönemde Umuttepe Bulvarı 1. etap yolu ile de bağlanacak olan Bostanlar Bulvarı, çalışmalar sayesinde alt yapı eksiklerini tamamladı. Yağmur suyunun neden olduğu sorunlar ortadan kalktı, İZGAZ`ın şebeke eksiklikleri giderildi, yürüyüş yolları yapıldı.

YENİ BİNALAR YAPILDI
Bostanlar Sokak`ın genişletme çalışmaları sırasında yıkılan İzmit EML içindeki marangoz atölyesi ve liseye ait lojmanın yerine yeni binalar yapıldı. Ayrıca yine çalışma nedeniyle yıkılan Cedit Mahalle Muhtarlığı binası ile elektrik trafosu yenilendi.

H. MOLLA SOKAK DA BİTTİ
Öte yandan Endüstri Meslek Lisesi`nin doğusunda bulunan ve Bostanlar Sokak`tan Yürüyüş Yolu`na bağlantıyı sağlayan Halit Molla Sokak`taki genişletme çalışmaları da tamamlandı. Daha önce 5 metre olan yol, yapılan çalışmayla 10 metre oldu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!