544 konut için çok uygun kredi

Büyükşehir, Arslanbey`de yaptıracağı yeni konutlar için Vakıfbank ile kredi anlaşması imzaladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Arslanbey beldesinde kendisine ait arazi üzerinde yaptıracağı 544 sosyal konutla ilgili kredi kullanımı için Vakıfbank ile anlaştı. İmzalanan protokole göre faiz oranları 0.60 ile 1.32 arasında değişiyor, krediler 20 yıl vadeye kadar uzayabiliyor.

VAKIFBANK´LA PROTOKOL
Büyükşehir Belediyesi başkanlık makamında gerçekleştirilen protokol töreninde imzayı, Büyükşehir Belediyesi adına Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, Vakıfbank adına ise İzmit Şube Müdürü Metin Kalafat attı. Genel Sekreter Münir Karaloğlu ile yapım çalışmalarını yürütecek Büyükşehir iştiraki Kent Konut Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Karadağ´ın da hazır bulunduğu törende konuşan Başkan Karaosmanoğlu, vatandaşın ucuz konut ihtiyacını günün en uygun ödeme şartlarına göre Vakıfbank´la giderdiklerini söyledi. Banka yetkilisi Kalafat ise kredi faizlerinin yeniden yükselişe geçmesine rağmen oranların hayli uygun olduğunu kaydetti.

TANITIM KOKTEYLİ PAZARTESİ
Öte yandan Arslanbey Atakent konutlarının hemen yanında inşa edilecek olan yeni 544 konutla ilgili olarak, pazartesi günü bir basın toplantısı düzenlenecek. Kent Konut´ta saat 10.30´da gerçekleştirilecek toplantıda, konutların satış fiyatları ile diğer detaylar hakkında bilgi verilecek, tanıtım kokteyli düzenlenecek.

0-24      ay 0.60
25-48    ay  0.98
48-120  ay  1.18
121-180 ay  1.25
181-240 ay  1.32

Bizi;
sosyal medyada takip edin!