50. Balkan Kros Şampiyonası Kocaelide düzenlenecek

Sporun çeşitli dallarında bir çok organizasyona imza atan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu kez de Balkan Kros şampiyonası için kollarını sıvadı.

6 Mart 2005 Pazar günü ülkemizde yapılması programlanan 50. Balkan Kros Şampiyonası`na, Büyükşehir Belediyesi ev sahipliği yapacak.

1000 KİŞİLİK TRİBÜN YAPILACAK
Yarışmalar, Sarımeşe beldesinde bulunan at haralarının hemen yanındaki alanda yapılacak. Büyükşehir Belediyesi`ne bağlı ekipler çalışmalarını sürdürürken, pazar gününe kadar alanın şampiyonaya hazır hale getirileceği belirtildi. Yaklaşık 1000 kişilik tribünün konuşlandırılacağı yarışma alanında, sporcuların giyineceği konteynırların montajı tamamlandı.

9 ÜLKEDEN, 220 SPORCU
Büyük ilgi görmesi beklenen şampiyona pazar günü saat 09.00`da start alacak. İlimizde ilk kez düzenlenecek olan bu şampiyonaya 9 Balkan ülkesinden (Türkiye, Arnavutluk, Bosna-Hersek, Bulgaristan, Yunanistan, Makedonya, Moldavya, Romanya ve Sırbistan-Karadağ) 220 sporcu ile 80 antrenör ve idareci iştirak edecek. 6 kategoride gerçekleştirilecek müsabakalar, gün içinde tamamlanacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!