47 konut için cuma son gün

Yuvam İzmit, kendisine ait geri ödemesi bulunmayan konutları satışa çıkardı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`ne bağlı Yuvam İzmit Konut İşletmesi`nin satışa çıkardığı 47 daire için başvuru süresi bu cuma sona eriyor. 40-60 milyar liradan satışa sunulan konutlara ilgi bir hayli fazla.

BÜYÜK PİRİM YAPTI
Satışa çıkan konutlardan 46`sı, son bir yıl içinde alt ve üst yapı yatırımlarıyla büyük prim yapan Arslanbey Atakent Konutları`nda, 1`i ise Akarca`da bulunuyor. Arslanbey`de konutlar 75, 95 ve 110 metrekare büyüklüğünde. Fiyatlar ise 75 metrekare için 40, 95 metrekare için 50, 110 metrekare için 60 milyar artı KDV üzerinden satılacak. KDV oranı bu konutlarda sadece yüzde 1. Akarca Konutları`ndaki 1 adet 95 metrekarelik konut ise 45 milyar artı KDV üzerinden satışa sunulacak.

TEMİNAT YATIRILACAK
Konutlardan satın almak isteyen vatandaşlar Cuma günü en geç mesai saati bitimine kadar Ziraat Bankası Merkez Şubesi`ndeki hesap numaralarına 2 milyar lira teminat yatırması gerekiyor. Hesap numaraları Arslanbey konutları için 36693197, Akarca`daki tek konut içinse 36693196. Teminatlarını yatıran vatandaşlar teklif mektubu örneği, daire tipi-numarasını belirten dilekçe, banka dekontu, nüfus cüzdanı fotokopisi ve ikametgah senedi ile birlikte Yuvam İzmit İdaresi`ne başvuracak.

KAPALI ZARF USULÜ
Geri ödemesi bulunmayan dairelerin satış işleminde kapalı zarf usulü uygulanacak. Peşin fiyat üzerinden gerçekleştirilecek olan satış işleminde zarflar komisyonun huzurunda açılacak. İçinden en yüksek teklifin çıktığı zarfın sahibi, dairenin yeni sahibi olacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!