42 Evler´de sona doğru

42 Evler ve Sanayi Mahallesi´ndeki çalışmaları denetleyen İlyas Şeker, kısa bir süre sonra tüm sorunların ortadan kalkacağını söyledi

Kısa bir süre öncesine kadar her yağmurda su baskınlarına maruz kalan, doğru dürüst yol ve kaldırımı bulunmayan, hizmet alamayan 42 Evler ile Sanayi Mahallesi, günden güne değişmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi`nin önce alt yapı ardından da üst yapıda başlattığı hizmet atağında önemli mesafe kat edilirken, bölgeye giden Başkan Vekili İlyas Şeker çalışmaları denetledi.

“YIKILAN DUVARI YAPIN”
İncelemelerini Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman`la birlikte gerçekleştiren Başkan Vekili Şeker, ilk olarak müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldı. Çalışmaların hızlandırılmasını isteyen Şeker, daha sonra bölge sakinleriyle bir süre sohbet etti. Kısa zaman sonra her iki mahallede de alt ve üst yapı sorunu yaşanmayacağını kaydeden Şeker, bir vatandaşın çalışmalar sırasında bahçe duvarının yıkıldığı ihbarı üzerine, duvarın yenilenmesi için müteahhit firma yetkililerine talimat verdi.

BALKAYA İLE 42 EVLER`DE
Şeker, 42 Evler bölgesindeki gezisini ise Körfez Mahalle Muhtarı Hüseyin Baklaya ile birlikte gerçekleştirdi. Muhtar Balkaya`nın görüş ve önerilerini dinleyen Şeker,  çalışmalar nedeniyle mahalle halkının sıkıntı çektiğini, ancak sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağını söyledi.

15 KM PARKE
Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman da üst yapı çalışması yürütülen cadde ve sokak uzunluğunun toplamda 15 km`yi bulduğunu, her iki mahallede parke döşenen yer miktarının da 55 bin metrekare olduğunu söyledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!