42 Evler Köprüsü`nün yüzde 80`i tamamlandı

Hafta sonu kirişler konulacak, dolgu çalışmalarıyla köprü tamamlanacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin 21 Nisan`da Körfez Mahallesi Oramiral Salim Derviş Caddesi üzerinde törenle temelini attığı 42 Evler köprü inşaatı büyük oranda tamamlandı.

GÜNÜNDEN ÖNCE TESLİM
Büyükşehir Belediyesi`nin Kocaeli için hazırlamış olduğu projeler tek tek hayata geçiyor. İhalesi yapılıp çalışmalara başlanan projelerden biri olan 42 Evler Köprüsü tamamlandığında Oramiral Salim Derviş Caddesi`ni Kullar`a bağlayacağı gibi, D-100 Karayolunun trafiğini de rahatlatacak. Köprü aynı zamanda Körfez Mahallesi sahil bağlantı yolunun trafik sorununu da önemli ölçüde çözecek. Hafta sonu 20 metre uzunluğunda 15 kirişin konacağı köprü, çevre düzenlemesi de tamamlandıktan sonra teslim tarihinden önce trafiğe açılacak.

“HIZIMIZA YETİŞEMEYEN TÖKEZLER”
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli için hazırlanan projelerin yapımını üstlenen firmalarla sıkı pazarlık yaparak, projelerin gününden önce hayata geçirilmesini sağlıyor. Başkan Karaosmanoğlu, kendileri için her geçen günün öneminin büyük olduğunu belirterek, “Kaybedecek zamanımız yok. Halkımız bizden hizmet bekliyor. Tüm çalışanlar bizim hızımıza ayak uyduracak. Bizimle koşamayanlar tökezler” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!