3 bölgede son rötuş ihaleleri

İki bina önünde çevre düzenlemeleri, bir iskeleye de korkuluk yapılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığında önceki gün (pazartesi) üç küçük ama önemli ihale gerçekleşti. Söz konusu ihalelerle ikisi halen devam eden üç büyük yatırımın eksikleri tamamlanacak.

GÖLCÜK BELEDİYE HİZMET BİNASI
Fen İşleri Daire Başkanlığı´nın SEKA´daki toplantı salonunda yapılan ilk ihale, Gölcük Belediyesi Hizmet Binasının çevre düzenlemesi ile ilgili yapıldı. Tamamlanma aşamasına gelen hizmet binasında açılış öncesi son rötuşların yapılabilmesi amacıyla açılan ihaleye, 4 firma teklif verdi. Kar Peyzaj 93 bin 492 YTL ile en düşük teklifi verirken, Kulaksızoğlu 113 bin 990 YTL, Egesan ise 123 bin 190 YTL´lik fiyat sundu. İhaleye katılan Yılfa İnşaat ise evrak eksikliği nedeniyle elendi. Parke, bordür, granit döşenmesi ve bazı bölgelerin çimlendirilmesini kapsayan çalışmalar, yer tesliminden sonraki 10 gün içinde tamamlanacak.

ŞİRİNKÖY KÜLTÜR MERKEZİ
Gölcük Şirinköy´de bulunan ve yapımı sona ermek üzere olan bir başka tesis ise Kalıcı Konutlar Kültür Merkezi. Merkezin çevre düzenlemesini kapsayan ihalede ise 3 firma yarıştı. En düşük teklifi 121 bin 150 YTL ile Kulaksızoğlu firmasının verdiği ihalede, Yılfa İnşaat 125 bin 360, Kar Peyzaj ise 125 bin 500 YTL teklif verdi. İhale ile bölgeye beton parke ve bordür döşenecek, kültür merkezinin önü çimlendirilecek. Bu çalışmalar da yer tesliminden sonraki 10 gün içinde tamamlanacak.

İSKELEYE 172 KORKULUK
Ulaşlı İskelesinin çevresine beton bariyer döşenmesini içeren çalışmaların ihalesine ise iki firma katıldı. Yılfa İnşaat 73 bin 569 YTL teklif verirken, Ke-Şe İnşaat´in teklifi 78 bin YTL´de kaldı. Mevcut iskeleye 1139 metrekare baskı beton yapılması ve 172 adet iskele korkuluğu monte edilmesini hedefleyen çalışmalar, 1 ay içinde tamamlanacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!