2006 yatırımları sona yaklaştı

İZGAZ ekipleri, önümüzdeki ay servis kutusu montajlarına başlıyor

İZGAZ´ın yatırım atağı devam ediyor. Geçen yıl 40 trilyonluk yatırım yaparak Kocaeli´nin pek çok bölgesine doğalgaz götüren İZGAZ, bu yıl başlattığı 15 trilyonluk yatırım atağını da büyük bir hızla sürdürüyor. Genel Müdür Erdoğan, 5 ayrı bölgede yürütülen çelik ve polietilen hat döşeme çalışmalarında sona yaklaştıklarını açıkladı.

GENEL MÜDÜR DENETLİYOR
İlk kez doğalgaz çalışması yapılan Doğu-1 kapsamındaki Sarımeşe, Rahmiye, Doğu-2 kapsamındaki Büyük Derbent, Acısu ve Maşukiye beldelerinde çalışmaları sık sık denetleyen Genel Müdür İmad Erdoğan, gelinen noktadan memnun kalırken, beğenmediği konular hakkında da yetkililere çeşitli uyarılarda bulunuyor. Özellikle çalışmalarda çevre ve iş güvenliği noktasında saha mühendislerini uyaran Erdoğan, “En kısa sürede ve en sağlıklı biçimde vatandaşlarımıza da rahatsızlık vermeden işlerimizi tamamlayalım” şeklinde konuştu. Erdoğan, Büyük Derbent beldesindeki regülatör yapımını da denetledi.

ALT YAPI EYLÜLDE BİTECEK
Genel Müdür Erdoğan denetimlerinde, gittiği beldelerdeki belediye başkanlarını da ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuyor. Başkanlarla yaptığı görüşmelerde, çelik ve polietilen hat döşeme çalışmalarında sona yaklaştıklarını açıklayan Erdoğan, eylül ayında altyapı çalışmalarının tamamlanacağı ve servis kutusu montajına başlanacağı müjdesini verdi. Erdoğan, başkanlardan vatandaşın doğalgaz konusunda bilinçlendirilmesinde yardımcı olmalarını istedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!