20 bin öğrenciye kırtasiye yardımı

Büyükşehir Belediyesi ilköğretim çağındaki öğrencilere eğitim desteğini sürdürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2005-2006 eğitim-öğretim yılı başlangıcı nedeniyle, ekonomik açıdan yetersiz ailelerin ilköğretim çağındaki çocuklarına kırtasiye desteği sağlayacak. Toplam 20 bin çocuğa kırtasiye seti dağıtılacak.

İKİ FİRMA KATILDI
Sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu amaçla eğitim yardımlarını sürdürüyor. İlköğretim öğrencilerine yönelik kırtasiye yardımı yapacak olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin açtığı ihale, Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Şişman`ın  başkanlığında gerçekleştirildi. İhale için 7 firmaya davetiye çıkartılırken, sadece iki firma teklif verdi. Bu firmalardan Üzmezler 69 bin, Mutlu Proje Kırtasiye ise 101 bin YTL fiyat sundu. Firmaların tekliflerini inceleyen komisyon, kararını önümüzdeki günlerde açıklayacak.

ŞİŞMAN: DESTEĞİMİZ SÜRECEK
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Şişman, sosyal belediyecilik görevlerini eksiksiz olarak yaptıklarını ifade etti. Ekonomik açıdan yetersiz ailelerin ilköğretim çağındaki çocuklarına desteklerinin süreceklerini belirten Şişman, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak geçtiğimiz yıl başlattığımız desteğimizi bu yılda sürdüreceğiz” dedi.

PAKETLERDE NELER VAR?
Toplam 20 bin öğrenciye dağıtılacak olan kırtasiye setinde bir okul çantası, üç tane çizgili defter (80 yapraklı), 3 tane kareli defter (80 yapraklı), resim defteri (20 yapraklı- orta boy), iki adet silgi, kalemtıraş, kalem kutusu, kuru boya takımı (6`lı), sulu boya takımı (8`li), 5 adet kurşun kalem (Siyah) ve 5 adet kırmızı kalem bulunacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!