2. amatör için teklifler alındı

Büyükşehir Belediyesi, amatör spor kulüplerine dağıtacağı malzemeler için ihaleye çıktı

Amatör küme takımlarının malzeme sıkıntısını gidermek isteyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kulüplere dağıtacağı malzemelerle ilgili ihaleyi gerçekleştirdi. İhaleye 8 firma iştirak etti.

55 BİN YTL FARK
Kocaeli 2. amatör küme futbol takımlarına malzeme yardımı yapmak için kolları sıvayan Büyükşehir Belediyesi, Muhtelif Spor Malzemeleri Alımı ihalesini Encümen Salonu`nda gerçekleştirdi. 14 firmanın ihale dosyası satın aldığı ihaleye 8 firma katılırken, ihale Genel Sekreter Yardımcısı Ersin Yazıcı başkanlığında yapıldı. Gençlik ve Spor Şube Müdürü Nurettin Arıcan`ın da hazır bulunduğu ihalede en düşük fiyatı 91 bin 677 YTL ile Seromoni Spor şirketi verirken, en yüksek teklif 147 bin 388 YTL ile Samuray Spor Mağazası`ndan geldi.

MALZEMELERİ İNCELEDİLER
17 kalem ürünün dağıtılacağı malzeme yardımı için yapılan ihaleye katılan firmalar malzeme numunelerini yanlarında getirdi. Malzemelerin eksik olup olmadığını firma sahipleriyle birlikte kontrol eden Büyükşehirli yetkililer, yanında birden fazla malzemeyi getiren yetkililerden birini bırakmalarını istedi. Bunun ardından firma sahipleri de taahhüt ettikleri malzemenin daha iyisini ihale komisyonuna teslim etmeye özen gösterdi. İhale komisyonu, firmaların verdiği teklifleri malzeme numunelerini inceledikten sonra okudu. İhale komisyonu kararını, numuneleri detaylı bir şekilde inceledikten sonra açıklayacak.

NELER DAĞITILACAK?
Takımlara 16`şar adet forma ve şort, 20`şer çift toprak saha için krampon, 25`şer çift tekmelik, 10`ar adet antrenman topu, 2`şer adet maç topu, çoraplarıyla birlikte 20`şer adet seramoni eşofmanı, 20`şer adet takım çantası ve yağmurluk, 25`şer adet penye, iki ayrı renkte 22`şer adet antrenman yeleği, kalecilere 2`şer adet forma, şort, eldiven ve çorap.

FİRMALAR

TEKLİFLERİ

Seromoni Spor

91 bin 677 YTL

Vezir Tekstil

101 bin 152 YTL

Stad Spor

110 bin 571 YTL

T.T. Proje İnşaat

116 bin 619 YTL

Nevruzoğlu Ticaret

120 bin 062 YTL

Okul Spor

124 bin 979 YTL

Sesba Tekstil

139 bin 891 YTL

Vezir Tekstil

147 bin 388 YTL

Bizi;
sosyal medyada takip edin!