17 Ağustos Deprem Şehitliği taş duvarla çevreleniyor

Büyükşehir Belediyesi İzmit ilçesinde bulunan 17 Ağustos Deprem Şehitliği’nin çevresine, bin metre uzunluğunda taş duvar imalatı yapıyor

17 Ağustos Deprem Şehitliği taş duvarla çevreleniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alan Dairesi Başkanlığı, mezarlıkları yenileme çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir ekipleri Kocaeli genelindeki mezarlıklarda belirli plan dâhilinde çalışma yaparken bu kez İzmit ilçesinde bulunan 17 Ağustos Deprem Şehitliği’nin etrafı, bin metre uzunluğunda taş duvarla çevreleniyor.

BİN METRE TAŞ DUVAR
Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alan Dairesi Başkanlığı ekipleri İzmit İlçesinde bulunan 17 Ağustos Deprem Şehitliği’ndeki taş duvar çalışmasına devam ediyor. Toplam bin metre uzunluğuna sahip olan taş duvar yapımı, 1,5 metre yükseklikte inşa ediliyor. Yapımına devam edilen taş duvar işinin şuana kadar 500 metresi tamamlandı. Proje kapsamında duvar imalatına ek olarak, duvar üstüne harpuşta yapılıyor.   

MEZARLIKLARIN BAKIMI VE ONARIMI YAPILIYOR
Büyükşehir ekipleri Kocaeli genelindeki birçok mezarlıkta çalışma gerçekleştiriyor. Mezarlıkların iç ve dış temizlik bakımları yapılıyor. Ayrıca mezarlık içindeki yaya yolları ve dış duvarların onarımı gerektiğinde sürekli olarak yapılıyor.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!