10 bin aileye gıda yardımı

Büyükşehir, Ramazan ayı dışında da ihtiyaç sahiplerini unutmuyor.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yardıma muhtaç ailelere düzenli bir şekilde gıda yardımı yapmayı sürdürüyor. Geçen yıl Ramazan ayında 10 bin ihtiyaç sahibi aileye erzak kutusu dağıtan Büyükşehir, Ramazan

Büyükşehir, Ramazan ayı dışında da ihtiyaç sahiplerini unutmuyor.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yardıma muhtaç ailelere düzenli bir şekilde gıda yardımı yapmayı sürdürüyor. Geçen yıl Ramazan ayında 10 bin ihtiyaç sahibi aileye erzak kutusu dağıtan Büyükşehir, Ramazan dışında da yardım dağıtımına başladı.



KOLİLER DAĞITILIYOR
Sağlık İşleri Daire Başkanlığı´na bağlı ekipler, geçen hafta start verdikleri gıda kolilerinin dağıtım çalışmasında önemli bir mesafe kat etti. Yerel yönetimler, mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşlarının desteği ile kentin her noktasındaki ihtiyaç sahiplerine ulaşan ve kolileri bizzat teslim eden ekipler, önümüzdeki hafta dağıtım işlemini tamamlamayı hedefliyor.



8 KALEM, 21.5 KİLO
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezinde depolanan yardım paketlerinin içinde 8 kalem ürün bulunuyor. Toplamda 21.5 kiloyu bulan gıdaların isim ve miktarları ise şöyle: 5 kg toz şeker, 5 kg un, 2 kg ayçiçek yağı, 2.5 kg Balbo pirinç, 3 kg (6 paket) makarna, 2 kg mercimek, 1 kg siyah zeytin, 1 kg çay.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!