1. Alışveriş Festivali`ne Büyükşehir desteği

İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği (İKM) ile AFEKS Fuarcılık tarafından organize edilen ve 6-19 Ocak tarihleri arasında eski adı İnterteks olan Uluslar arası Fuar Merkezi`nde gerçekleştirilecek 1.Alışveriş Fuarı`nın tanıtım toplantısı yapıldı.

Fuar alanında düzenlenen toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice, Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk, Fuar Müdürü Sadettin Özalay, İKM Başkanı Okan Oktay ile AFEKS Yönetim Kurulu Başkanı Saim Kurul katıldı.

HAREKETLİLİK GETİRECEK
Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İnterteks`in kent adına önemli kazanç olduğunu, İKM`nin önderliğinde açılacak alışveriş fuarının ilimize hareketlilik getireceğini söyledi. Vatandaşların fuar sayesinde daha ucuz ve kaliteli malı alma imkanı bulacağını kaydeden Karaosmanoğlu, tüm İzmit esnafını bu organizasyona katılmaya davet etti.

OTOPARK ÜCRETİ ALINMAYACAK
Büyükşehir Belediyesi olarak bir dizi önlem aldıklarını dile getiren başkan Karaosmanoğlu, 5 adet belediye otobüsünün şehir merkezinden ring seferleri yapacağını, özel araçlarıyla gelecek vatandaşların ise otopark ücreti ödemeyeceğini kaydetti.

FUARI MUTLAKA GEZİN
İKM Başkanı Okan Oktay ise fuar organizasyonunu profesyonel bir çalışmayla gerçekleştirdiklerini ifade etti. Fuara Kocaeli ile birlikte İstanbul, Bursa, Sakarya, Düzce, Bolu ve Zonguldak illerinden katılımcılar beklediklerini vurgulayan Oktay, Kocaelililer`e de “Fuarı mutlaka gezin” çağrısı yaptı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!