Türkiye-Macaristan maçı dev ekranda

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Şampiyonası´nda ülkemiz için hayati önem taşıyan Macaristan maçını, Sabri Yalım Parkı´nda bulunan dev ekrandan yayınlayacak.

Bosna Hersek ve Malta karşısında sürpriz bir şekilde 5 puan kaybeden millilerimiz, 2008 Avrupa Şampiyonası´na katılabilmek için Macaristan karşısında mutlak 3 puan için çıkacak. Puan kaybetmeye tahammülü kalmayan Türkiye´nin tek yürek olacağı bu karşılaşma Çarşamba akşam saat 20.30´da İstanbul İnönü Stadı´nda oynanacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu milli heyecanı vatandaşla paylaşmak için, karşılaşmayı Sabri Yalım Parkı´nda bulunan dev ekrandan canlı olarak yayınlattıracak.

Vatandaşa galibiyetin sevincini dev ekranda yaşattırmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, daha öncede Bosna Hersek maçını aynı ekrandan yayınlatmıştı.