Türkiye Judo Şampiyonası şöleni başlıyor

Türkiye Judo ve Kuraş Federasyonu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Türkiye Judo Şampiyonası bugün saat 10:00´da başlıyor. 24 yıl aradan sonra ilimizde ilk kez düzenlenen şampiyona, Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı Kupası maçları ile son bulacak.

SEYİRCİLERDEN ÜCRET TALEP EDİLMEYECEK
En son 1983 yılında bir judo şampiyonasına ev sahipliği yapan ilimiz, bugün yıllar sonra bir kez daha Türkiye Judo ve Kuraş Şampiyonası´na ev sahipliği yapacak. Türkiye´de ilk kez Cumhurbaşkanlığı Kupası maçlarının da yapılacağı şampiyona 2 Aralık Pazar günü son bulacak. Türkiye Judo ve Kuraş Federasyonu Başkanı Hacı Yusuf Yıldırım´ın da yakından izleyeceği turnuvaya, ülkemizin çeşitli illerinden yaklaşık 400 sporcu katılacak. Şampiyonada ilimizi Büyükşehir Kağıtsporlu judocular temsil edecek. Judo şöleninin yaşanacağı Hasan Gemici Spor Salonu´na tüm Kocaeli halkını davet eden Judo Federasyonu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, seyircilerden her hangi bir ücret talep edilmeyeceğini tekrarladı.