Seka Park Spor Tesisi pazar günü açılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Seka Park´ta yapılan spor tesisleri, yarın (Pazar) şölen havasında açılacak. Saat 20.00´de başlayacak olan açılış töreninde ücretsiz yaz spor kurslarının da startı verilecek.

BAŞKAN TÜM SPOR SEVERLERİ DAVET ETTİ
Çok sayıda spor severin katılması beklenen açılış töreninde ilk olarak şampiyon sporcular gösteri yapacak. Bu gösterinin ardından halk oyunları ekipleri sahne alacak. Çeşitli spor etkinliklerinin de tanıtılacağı açılış töreni, Türk Halk Müziği konseri ile son bulacak. Açılış töreni sırasında ayrıca, Büyükşehir Belediyesi tarafından Temmuz ve Ağustos aylarında yapılacak olan Ücretsiz yaz spor kurslarının da açılışı gerçekleştirilecek. Spora ve sporcuya verdiği önemle “Amatör sporun babası” diye anılan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, açılışta tüm spor kulüplerini ve spor severleri yanlarında görmek istediklerini söyledi.