Seçici kurul yarın toplanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen “4 Mevsim Kocaeli 7 ilçe 7 Renk” konulu fotoğraf yarışmasında gözler seçici kurula çevrildi. Kurul, eserleri değerlendirmek amacıyla yarın saat 10.00´da Seka Park Otel bir araya gelecek. Yarışmada dereceye giren eserler ise 30 Ekim Salı günü açıklanacak.

BİN 118 ESER KATILDI
Öte yandan Kocaeli´nin güzelliklerini ortaya çıkarmak amacıyla düzenlenen yarışma geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da büyük ilgi gördü.
Bu yılki yarışmaya 253 sanatçı bin 118 eser ile katıldı. Kocaelilinin yanı sıra yarışmaya İstanbul, Ankara, Bursa, Balıkesir, Nevşehir, Sakarya, Antalya, Edirne ve Sinop´tan fotoğraf sanatçıları eser gönderdi.

HEYECAN BAŞLADI
Fotoğraf yarışmasına katılan eserleri usta fotoğraf sanatçılarından İzzet Keribar, Reha Bilir, Adnan Ataç, Muzaffer Sütlüoğlu, Süha Kocaoğlu ve Büyükşehir Başkan Danışmanı Ömer Polat değerlendirecek. Seçici kurul kararını 30 Ekim Salı günü açıklayacak. 11 Aralık Salı günü ise derece girenler eserler için Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisi´nde ödül töreni düzenlenecek.