Ramazan yardımının ihalesi bugün yapılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi ailelere kuru gıda yardımında bulunacak. Üç yıldır düzenli olarak yapılan yardım çerçevesinde 20 bin adet gıda paketi dağıtılacak. Büyükşehir Belediyesi söz konusu yardım için bugün (30 Temmuz Pazartesi) bir ihale gerçekleştirecek. Çeşitli gıda maddeleri adı altındaki ihale saat 14.30´da başlayacak.

20 BİN ADET
İnsana yönelik gerçekleştirdiği çalışmalarla diğer belediyelere örnek olan Büyükşehir Belediyesi bu hizmetleri kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlara Ramazan ayında kuru gıda yardımında bulunacak. Gıda paketi içinde sıvı yağdan, makarnaya, şekerden çaya kadar birçok gıda malzemesi yer alacak.

TİTİZ ÇALIŞMA
Büyükşehir söz konusu yardımının gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşması için bu yıl da titiz bir çalışma yaptı. Mahalle Muhtarlıkları, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masası ile yapılan ortak çalışma sonucu listeler belirlendi. Yardımlar Ramazan ayı içinde ailelere teslim edilecek.

PAKETTE NELER VAR?
Büyükşehir Belediyesi´nin dağıtacağı yardım paketinin içinde şu malzemeler yer alacak.
Pirinç (2.5 kg), Kırmızı mercimek (1 kg), Yeşil mercimek (1 kg), Nohut (1 kg), Kuru fasulye (1 kg), Bulgur (1 kg) , Makarana 4 paket, Un (5 kg), Sıvı çiçek yağ (2 lt), Siyah zeytin (2 kg), Sofra tuzu (750 kg), Toz şeker (2 kg), Kesme şeker (1 kg), Siyah çay (1 kg)