Patron - işçi “barış konferansında”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi patronlar ve çalışanlar arasında sosyal diyaloğun sağlanacağı önemli bir konferansa öncülük edecek. Büyükşehir Belediyesi, HİZMET-İŞ ve YERELSEN´in katılacağı konferans yarın başlayacak. İki gün sürecek olan Yerel İş Barışı Konferansı, yerel iş barışı adına önemli adım olacak.

SOSYAL DİYALOĞ KONUŞULACAK
Yüzlerce sanayi kuruluşunun faaliyet gösterdiği Kocaeli, iş barışı adına önemli bir konferansa ev sahipliği yapıyor. Yarın saat 09.00´da başlayacak ve iki gün sürecek olan konferans, Kartepe Green Park Resort Otel´de yapılacak. Konferansta iş veren temsilcileri ve çalışanları sorunlarını yüzyüze konuşma fırsatı yakalayacak. Konferans çerçevesinde ayrıca bir de panel düzenlenecek.

İŞ DÜNYASI ADINA ÖNEMLİ BİR TOPLANTI
Konferansa Kocaeli, İstanbul, Sakarya, Kadir Has, Marmara Üniversitelerinden öğretim görevlileri, konusunda uzman konuklar katılacak. Ayrıca Kocaeli´ndeki belediyeler, işçi sendikaları, konfederasyon başkanları ile Büyükşehir Belediyesi üst düzey yöneticiler de konferansta temsil edilecek.