Nurettin Paşa Sokağı´nda çalışma yapılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Saraybahçe sınırları içinde bulunan Nurettin Paşa Sokak´ta bugün kanalizasyon ve yağmursuyu kanallarının temizleme çalışması yapacak. Sokak gün boyu trafiğe kapalı olacak.

ÇALIŞMA BİR GÜN SÜRECEK
Büyükşehir belediyesi İSU Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Daire Başkanlığı ekipleri, yağmursuyu kanallarını ve kanalizasyon çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, Saraybahçe Belediyesi Serdar Mahallesi´nde Serdar Köprü Taksi Durağı´ndan Mürsel Paşa Caddesi´nin kesiştiği yere kadar olan bölgedeki Nurettin Paşa Sokak´ta gün boyu çalışma yapacak. Çalışma nedeniyle sokak bugün sabah saat 08.00 ile akşam saat 17.00 arasında trafiğe kapatılacak. Sürücüler trafik işaretleri ile uyarılacak. Çalışmanın tamamlanması ile sokağın altyapısı tamamen temizlenmiş olacak.