Körfez´de AB tanıtım toplantısı yapılıyor

Bilgilendirme toplantılarının altıncısı Pazartesi günü Körfez ilçesinde yapılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşları Avrupa Birliği konusunda bilgilendirme toplantılarını sürdürüyor. Toplantıların altıncısı bugün (Pazartesi) Körfez İlçesi´nde gerçekleştiriliyor.

MEHMET ALTAN BİLGİ VERECEK
Avrupa Birliğine Doğru Bilgilendirme Toplantıları´nın altıncısı bugün (Pazartesi) Körfez ilçesinde gerçekleştirilecek. Milli Eğitim Müdürlüğü ve Körfez Belediyesi´nin de destek verdiği toplantıda, “Avrupa Birliği-Türkiye: Geleceğimiz ve Projeler” konusu masaya yatırılacak. Körfez ilçesi Petkim Çok Amaçlı Salon´da gerçekleştirilecek olan toplantı saat 14.00´de başlayacak.

PROJELER ANLATILACAK
İki bölüm halinde gerçekleştirilecek olan toplantının ilk bölümünde İstanbul Üniversitesi İktisat Fak. Öğretim Üyelerinden ve Avrupa Komisyonu Türkiye Delegasyonu Avrupa Takım Üyesi Prof. Dr. Mehmet Altan, “Avrupa Birliği: Türkiye-Geleceğimiz” konulu bir konuşma yapacak. Toplantıda ayrıca Kocaeli Milli Eğitim Müdürlüğü AB uzmanları da birliğin çeşitli konulardaki eğitim programları hakkında bilgi verecek.