Körfez'de 14 saat su yok

Tarih: 21 Temmuz, 2010

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada su depoları ve terfi istasyonları Uzaktan Erişimli Veri Kontrol Sistemine geçeceğinden dolayı, içmesuyu ve Kanalizasyon Daire Başkanlığı ekipleri tarafından 22 Temmuz Perşembe günü Körfez İlçesi sınırlarında bulunan DMA9 Yarımca Su Deposu’nda, SCADA uyum çalışması yapılacağı belirtildi.

Bu açıklamaya göre 22 Temmuz Perşembe günü 10:00-24:00 saatleri arasında Kirazlı Yalı Mahallesi, Hacıosman Mahallesi, Atalar Mahallesi, Mimar Sinan Mahallesi, Yeni Yalı Mahallesinin Sanayi Kısmında su kesintisi yapılacak. Yaklaşık 14 saat sürecek olan su kesintisinden etkilenmemeleri için belirtilen bölgelerde bulunan abonelerin gerekli önlemleri almaları İSU tarafından duyruldu.