Kocaeli Büyükşehir Belediyesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi "e-Belediyecilik" te yeni bir hizmet başlattı.

"Online Vezne"

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Online hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek uygulamaya başlattı.

Bu işlemler kapsamında Belediyemizin mükelleflerinin internet üzerinden Tahakkuk, Tahsilat ve Borç bilgilerini görebilme ve ödeme yapabilmelerine olanak sağlandı.

e-Ödeme uygulamasıyla, Online Vezneye üye olan mükelleflerimiz, 01/01/2006 tarihinden itibaren Kredi Kartı ile internet üzerinden son derece güvenli bir şekilde borçlarını ödeyebileceklerdir.

Emlak Kiraları, İlan Reklam ve Tabela Vergileri, Yangın Sigorta, Toplu Taşıma, Konservatuar Kurs Harçları v.b.. borçlarını görebilir veya isterlerse bu bilgilerin çıktısını alabilirler..

Tüm bu hizmetlerden yararlanmak ücretsiz olup, Belediyemiz internet üzerinden Kayıt Formunu doldurmanız yeterlidir.

Tarih:23.11.2005