Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Memuru Alımı Kazananlar Listesi

AÇIKLAMALAR

1. Müracaat eden ve Sözlü Sınava çağrılan 443 adaydan ; 40 kişi sözlü sınava katılmamış, 77 kişi boy kısalığı veya boy kilo uyumsuzluğundan elenmiştir.

2. Sözlü sınava katılan adaylardan sadece 149 kişi sözlü sınavdan 75 üzeri puan aldığından kazananlar asil listesine alınmış olup, ayrıca yedek aday tespiti yapılamamıştır.

3. Kazanan ve yukarda ilan edilen adayların 10-14 Eylül 2007 tarihlerinde aşağıdaki belgelerini de hazırlayarak Belediyemiz İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığına bizzat başvurmaları gerekmektedir.

a- Sağlık Raporu ( Zabıta Memuru olarak görev yapmasına engel hastalık veya özrü yoktur ibareli),

b- Sabıka Kaydı (Cumhuriyet Savcığından),

c- Erkekler Askerlik yaptığına veya tecilli olduğuna dair belge,

d- Kocaeli İl sınırları içinde oturduğuna dair ikametgah belgesi (Muhtarlıktan),

e- 12 adet renkli ve ön cepheden çekilmiş vesikalık fotoğraf,

f- 1 adet mavi plastik klasör ve 10 adet şeffaf kapaklı dosya,

g-Vukuatlı Nüfus örneği ( Nüfus Müdürlüğünden)

4. Kazanan 149 kişinin tamamı; 19 Eylül 2007 Çarşamba günü saat: 10:00´da
Kocaeli Büyükşehir Belediye Binası 9. Kat´ta bulunan Meclis Salonunda
bizzat hazır bulunacaklardır.

SINAV KOMİSYONU

Kazananlar listesini indirmek için tıklayınız.