Kadın Meclisi´nden anlamlı kutlama

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Yerel Gündem 21 Kadın Meclisi Atatürk´ün Türk Kadınına seçme ve seçilme hakkını verişinin 73. yılı nedeniyle yarın bir program hazırladı. Oya Tuncel Başkanlığındaki Kadın Meclisi saat 12.00´de Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası´nın önünde toplanarak Vilayet gidecek ve buradaki Atatürk Anıtı´na çelenk bırakacak. Tören, Kadın Meclisi Başkanı Tuncel´in okuyacağı basın bildirisi ile sona erecek. Aynı günün akşamı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da Kadın Meclisi üyelerine Seka Park Otel´de saat 18.00´de bir kutlama yemeği verecek. Yemeğe, Kocaeli´ndeki kadın muhtarlar ile belediye başkanlarının eşleri de davetli olarak katılacak.