Haydi Körfez´i Yüzerek Geçelim

Kocaeli Gazetesi´nin Değirmendere Belediyesi ile ortaklaşa düzenlediği "Körfezi Yüzerek Geçelim" yarışması Cumartesi günü yapılacak. Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan yarışma saat 11.30´da Tütütçiftlik açıklarından start alacak. Büyükşehir Belediyesi´ne ait Atatürk Vapuru yarışmaya katılacak olan yüzücüleri Değirmendere iskelesinden alarak Tütünçiftlik açıklarına getirecek. Buradaki hazırlıkların ardından yarışmacılar Körfez´in sularında kulaçlarıyla yarışmaya başlayacak. Yarış Değirmendere sahilinde son bulacak. Yarışa geçen yıl olduğu gibi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da katılarak etkinliğe destek verecek.

YÜKSEK KATILIM BEKLENİYOR
Yarışma bay ve bayan olmak üzere iki kategoride değerlendirilecek. Katılan her vatandaşa katılım belgesi verilecek. Geçen yıl 120 kişinin yüzüp 50 kişinin geçmeyi başardığı Körfez´de bu yılki katılımın 300´ü bulması bekleniyor.