Fotoğraf Yarışması için Cuma son gün

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen “7 ilçe 7 Renk 4 Mevsim Kocaeli Ulusal Fotoğraf Yarışması” için başvuru süresi Cuma günü sona eriyor. Yarışmaya katılmak isteyenlerin yarın mesai saati bitimine kadar eserlerini Büyükşehir Belediyesi´nin dördüncü katında bulunan Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı´na teslim etmeleri gerekiyor.

SONUÇLAR 30 EKİM´DE AÇIKLANACAK
Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Fotoğraf Sanatçıları Kulübü (KASK) tarafından ortaklaşa düzenlenen fotoğraf yarışmasına bu yıl da ilgi büyük oldu. En iyi kareyi yakaladığına inanan fotoğrafseverler bir bir eserlerini Büyükşehir Belediyesi´ne teslim etti. Yarışmaya katılanlar şimdiden 30 Ekim Salı günü açıklanacak sonuçları heyecanla beklemeye başladı.

SEÇİCİ KURUL TOPLANACAK
Eslerlerin teslim edilmesinin ardından ise seçici kurul göreve başlayacak. Birbirinden usta fotoğraf sanatçılarından oluşan seçici kurul ilk toplantısını 27 Ekim Cumartesi günü yapacak. Kurul nihai kararını 30 Ekim Salı günü açıklayacak. Fotoğraf Yarışması´nın 3. ödül töreni ve eserlerin sergilenmesi 11 Aralık Pazar günü yapılacak.

PARA ÖDÜLLERİ
Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi dereceye giren eserlere para ödülleri verilecek. Yarışmada birinci gelen esere 5 bin, ikinci esere 3 bin, üçüncü esere 2 bin, Büyükşehir Belediyesi Özel Ödülüne bin, Juri Özel Ödülüne ise 750 YTL para ödülü verilecek. Yarışmada ayrıca 3 kişiye 500 YTL değerinde mansiyon ödülü verilecek.