Eserler, Cuma günü değerlendirilmeye başlayacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen “4 Mevsim Kocaeli 7 İlçe 7 Renk” konulu fotoğraf yarışmasının başvuru süresi dün sona erdi. Yarışma geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da büyük ilgi gördü. Başvuru süresinin dolmasıyla gözler eserleri değerlendirecek olan seçici kurula çevrildi. Usta fotoğraf sanatçılarından oluşan seçici kurul yarın saat 10.00´da Seka Park Otel´de bir araya gelerek ilk değerlendirmesini yapacak. Jüri, yarışmanın sonucunu belirleyecek olan kararını 30 Ekim Salı günü açıklayacak. 11 Aralık Salı günü ise dereceye giren eserler için Büyükşehir Belediyesi Sanat Galerisi´nde ödül töreni düzenleyecek. Aynı gün yarışmada sergilenmeye layık görülen eserler de galerideki yerini alacak. 10 Mart Pazartesi gününden itibaren ise yarışmaya katılan eserlerin iadesine başlanacak.

PARA ÖDÜLLÜ YARIŞMA
Yarışmada birinci 5, ikinci 3, üçüncü 2 bin YTL para ödülü kazanacak. Büyükşehir Özel ödülü 1, Jüri Özel Ödülü 750 ve üç adet mansiyon da 500 YTL para ödülü ile ödüllendirilecek.