ERDEM İLE ARDA SOKAK ARASI HAFTA SONU ETAPLAR HALİNDE TRAFİĞE KAPALI

Tarih: 16 Mayıs, 2008

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri, Cumartesi ve Pazar günü Bekirpaşa Turan Güneş Caddesi – Demokrasi Caddesi arası kanal yolu düzenleme ikmal inşaat yapım işi çerçevesinde kazı ve dolgu çalışması yapacak. Çalışma nedeniyle Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nın, Erdem Sokak ile Arda Sokak arasında kalan bölümü etaplar halinde tek şerit olarak araç trafiğine kapatılacak. Bulvarın bir şeridinin araç trafiğine kapatıldığında diğer şeridi çift yön olarak kullanılacak. Ayrıca yol kuka veya benzeri ayıraçlarla iki bölüme ayrılacak, ve diğer şeride geçişlerde yönlendirme okları konulacak. Çalışma süresince trafik akışı kontrollü bir şekilde sağlanırken, çalışma ile ilgili tüm uyarıcı trafik işaret ve yönlendirme levhaları Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yerine getirilecek. Çalışma süresince her türlü denetim ve kontrol ise, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri ile Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’na bağlı Zabıta Trafik Birimi ekiplerince yerine getirilecek.