Cebeci´de plaj voleybolu şenliği

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl ikincisi organize edilen Cebeci Plaj Voleybolu, 11-12 Ağustos tarihlerinde yapılacak. Cebeci sahilinde tatil yapanlar, etkinlik ile birlikte tatillerini renklendirecek.

2 GÜN ŞENLİK VAR
Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlik, iki gün sürecek. 11 Ağustos´ta başlayacak olan etkinliğe katılmak isteyen çiftler, aynı gün müracaat edebilecek. Büyükşehir Belediyesi Hayat Kurtarma Timi, turnuvaya katılacak olan takımlara forma dağıtacak. 12 Ağustos akşamı ise dereceye girenlere ödül verilecek.

ÜCRETSİZ ARAÇ KALDIRILACAK
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, düzenlenecek olan plaj voleybolunu izlemek isteyenler için İzmit´den sabah saat 08.30´da otobüs kaldıracak. Cumhuriyet Parkı´nın önünden kalkacak ücretsiz otobüsler, insanları sahile taşıyacak. Gün bitiminde ise sahile taşınanlar aynı otobüslerle geri dönebilecek. Geçen yıl düzenlenen etkinliğe yaklaşık 70 takım katılmıştı. Bu yıl da katılımın oldukça yüksek olması hedefleniyor.