Canlı Kamera Sayımız 7 ye ulaştı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´nin http://www.kocaeli.bel.tr/tr/infoservices.asp?islem=cam adlı web sitesinden ulaşılabilen canlı yayın görüntülerin sayısı çoğaldı. İzmit Kuryapı kavşağı göstermeye başlayan kamera ile, naklen izlenebilen yer sayısı 7´ye ulaştı.

HANGİ NOKTALARDA
İnternetten canlı yayın hizmeti, ilk olarak Belsa Plaza önünden başladı. Ardından İzmit sahili, Gebze Belediye Hizmet Binası önü, Eski Gölcük Yolu kavşağı ve Derince D-100 Tünel Geçiş Proje Alanı, Gölcük Merkez kavşağı ile devam eden uygulamaya eklenen son halka İzmit Kuryapı kavşağı oldu. Her gün binlerce insanın kullandığı kavşaktaki yoğunluk, görüntüleri 24 saat internetten yayınlanan kamera sayesinde artık saniye saniye takip edilebiliyor.

SEKİZİNCİSİ DE GELİYOR
Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, uygulamayı kademe kademe il geneline genişletmeyi hedefliyor. Hazırlıkları devam eden 8. kamera için, İzmit Körfezi´nin güneyinden bir yer seçilmesi kararlaştırıldı.

Canlı yayın hizmeti sayesinde özellikle yurt dışındaki Kocaelililer, memleket hasretini bir nebze de olsa giderebiliyor.

Tarih:31.01.2007