Büyüksehirli Tekvandocular Manisa´da

Büyükşehir Kağıtsporlu Tekvandocular 10-11 Kasım tarihlerinde Manisa´da yapılacak olan Belediyeler arası lig maçlarına katılmak için Manisa´ya gitti.

ŞAMPİYON OLARAK DÖNMEK İSTİYORLAR
Yaklaşık 4 ay önce dost belediyelerin kendi aralarında düzenledikleri Belediyeler arası Tekvando Şampiyonası´nın 5. ve son ayağı Manisa´da yapılacak. İlk 4 ayakta başarılı sonuçlara imza atan Büyükşehir Kağıtsporlu Tekvandocular, Manisa´da yapılacak final karşılaşmalarında da rakiplerine üstünlük sağlayarak şampiyon olmak istiyor. Büyükşehir Kağıtspor´un şampiyonluk yolundaki en büyük rakibi ise Bursa Osman Gazi Belediyesi. Manisa´ya 6 bayan, 5 erkek olmak üzere 11 sporcuyla giden Büyükşehir Kağıtspor, ilimize çok sayıda madalyayla dönmeyi hedefliyor.

Şampiyonaya katılan Büyükşehirli sporcular:
Bayanlar: Kilo:

Gamze Yaman +72