Büyükşehir´in hizmet fırtınası sürüyor

GEBZE SEVGİ MAĞAZASI HİZMETE GİRİYOR
Büyükşehir Belediyesi bugün (Perşembe)ilk olarak Sevgi Mağazası´nın Gebze Şubesi´ni hizmete sunacak. Saat 18.00´deki mağaza açılışını Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yapacak. Gebze Ali Rıza Efendi Caddesi No: 14´de bulunan 5 katlı bir binada hizmet verecek olan mağaza ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere ücretsiz giyim ve gıda yardımı yapacak. Binada bay, bayan ve çocuk reyonları ayrı ayrı katlarda hizmet verecek. Mağazanın giriş katında kuru gıda reyonu bulunacak. Diğer katlar ise idari büro olarak kullanılacak. İzmit şubesinde olduğu gibi Gebze´deki alışverişte çekle gerçekleştirilecek. İhtiyaç sahiplerine yaşlarına göre çek verilecek.

İKİNCİ AÇILIŞ DEĞİRMENDERE´DE
Bugün ikinci açılış ise Değirmendere Beldesi´nde gerçekleştirilecek. Değirmendere Kültür Merkezi Başkan İbrahim Karaosmanoğlu ve Değirmendere Belediye Başkanı Hasar Özer´in evsahipliğinde saat 20.00´de düzenlenecek törenle hizmete girecek.

DONANIMLI KÜLTÜR MERKEZİ
262 metre kare alan üzerine inşa edilen merkez iki kattan meydana geliyor. Kültür merkezinin zemin katında mutfak, gelin odası, büfe, WC ler, personel, soyunma odaları ile birlikte 700 metrekarelik çok amaçlı salon bulunuyor. İkinci katta ise 2 adet eğitim odası ve yönetim odası yer alıyor.