Büyükşehir´den Organ Nakli konferansı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi halk sağlığı ile ilgili bilgilendirme toplantılarına devam ediyor. Daha önce, tüp bebek, diyabet, tansiyon, sigara ve zararları ile menopoz ve kemik erimesi gibi konularda seminerler düzenleyen Büyükşehir Cumartesi günü de organ nakli konusunda bir konferans gerçekleştirecek. Dolphin Saraybahçe Nikah Salonu´nda yapılacak olan konferans saat 17.00´de başlayacak.

VATANDAŞ BİLGİLENDİRİLECEK
Büyükşehir Belediyesi Belde A.Ş Diyaliz Merkezi tarafından Organ Nakli Haftası çerçevesinde düzenlenen konferans ile Organ Nakli konusunda vatandaşların doğru ve eksiksiz bilgilendirilmeleri hedefleniyor.

YAŞARKEN YAŞAM KURTARMAK MÜMKÜN
"Yaşarken Yaşam Kurtarmak Mümkün" sloganı taşıyan konferansa Belde A.Ş. Diyaliz Merkezi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Özlem Durmuş ile İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı İç Hastalıkları Uzmanı - Nefrolog Dr. Seyit Mehmet Kayacan konuşmacı olarak katılacak.