Büyükşehir´den engelli vatandaşlara kahvaltı

İlimizde 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sakatlar Haftası etkinlikleri devam ediyor. Bu önemli hafta nedeniyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi engelli vatandaşları Fethiye Caddesi´nde verdiği sabah kahvaltısında bir araya getirdi. VATANDAŞLARDA KATILDI
Fethiye Caddesi´nin alt girişinde düzenlenen kahvaltıya Büyükşehir Belediyesi Özürlüler Meclisi Başkanı Emine Cebeci, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Dr. Osman Poyraz, Saraybahçe Belediyesi Özürlüler Şube Müdürü Yasemin Aksoylu, Türkiye Sakatlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı İsmet Arguç, Kent Konseyi Genel Sekreteri Sedat Yücel, Platform Sözcüsü Celal Polat ile çok sayıda engelli vatandaş ile ailesi katıldı. Açık havada düzenlenen kahvaltıya caddeden geçen vatandaşlar da eşlik ederek, özürlü vatandaşların haftasını kutladı. Kahvaltıya katılan engelli vatandaşlar ve yakınları Büyükşehir Belediyesi´ne teşekkür etti.