Büyükşehir´den çifte açılış

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve yapımı tamamlanan projelerin hizmete açılış törenleri devam ediyor. Gebze´de trafiği büyük ölçüde rahatlatacak olan Eskihisar Köprülü Kavşağı ve Tütünçiftlik Sahil Parkı, bugün törenle hizmete açılıyor.

TRAFİK KAOSU BİTECEK
Hayata geçirdiği projelerin açılışlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, bugün ilk olarak Gebze´de tören düzenleyecek. Özellikle feribotu kullanmak isteyen araçların büyük bir trafik kaosu yaşanmasına neden olan Eskihisar Kavşağı, Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden düzenlenip, tünel ve köprülü kavşağa dönüştürüldü. Her yönden gelen araçların buluştuğu kavşak, hem tünel geçiş olarak düzenlendi, hem de köprülü kavşak olarak inşa edildi. Işığa takılmadan yollarına devam eden araçlar, trafiğin büyük oranda rahatlamasına neden oldu. Eskihisar Tünel ve Köprülü Kavşağı, bugün saat 19.30´da düzenlenecek olan törenle hizmete girecek.

TÜTÜNÇİFTLİK DENİZE KAVUŞTU
Büyükşehir Belediyesi, ikinci törenini Körfez İlçesi´ni denizle buluşturan sahil parkı için gerçekleştirecek. Yıllardan beri deniz kenarında olmasına karşın denize hasret yaşayan Tütünçiftlik, Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan sahil parkı sayesinde bu hasretini giderecek. Vatandaşı denizle buluşturacak olan Tütünçiftlik Sahil Parkı, bugün saat 21.00´de düzenlenecek olan törenle hizmete açılacak.