Başkan´dan Gürsoy´a son görev

Trabzon´un Arsin ilçesinde düzenlenecek olan cenaze törenine katılacak Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Fatsa yakınlarında geçirdiği trafik kazası sonucu gelini ve torunu ile birlikte hayatını kaybeden Kocaeli Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Gürsoy´un Trabzon´da düzenlenecek olan cenaze törenine katılacak. Başkan Karaosmanoğlu, Gürsoy´un Arsin ilçesindeki cenaze törenine katılmak üzere bugün (Salı) erken saatlerde Trabzon´a gidecek. THY´nin tarifeli uçağı ile Trabzon´a ulaşacak olan Başkan Karaosmanoğlu daha sonra cenaze merasiminin yapılacağı Arsin ilçesine geçecek. Başkan Karaosmanoğlu, dostu Hayrettin Gürsoy´a son görevini yerine getirdikten sonra aynı gün Kocaeli´ne geri dönecek.