Başkan yarın TRT 2´nin canlı yayın konuğu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yarın TRT 2´nin canlı yayın konuğu olacak. “Kocaeli´nde yürütülen Avrupa Birliği Projeleri ve sağladığı imkânlar” konulu program saat 18.30´da başlayacak. TRT2´nin Avrupa Vizyonu kapsamındaki program Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı´ndan gerçekleştirilecek.

AB PROJELERİNİ ANLATACAK
Başkan Karaosmanoğlu, programda Büyükşehir Belediyesi´nin Avrupa Birliği ile yürüttüğü eğitim programları hakkında bilgi verecek. Bu çerçevede Engelli Müzisyenler, Benim de Bir İşim Var ile Yerel ve Bölgesel Ağlarla Yaşam projeleri detaylı olarak ele alınacak. Başkan Karaosmanoğlu, programda ayrıca Hayat Umuttur ve Gülen Yüzler Projeleri hakkında da bilgi verecek. Yaklaşık bir saat sürecek olan programda TRT2 ekibinin KO-MEK Mehmet Ali Paşa Kurs Merkezi ile Gülen Yüzler Engelliler Rehabilitasyon Merkezi´nde yaptığı çekimler gösterilecek.