Başkan, Münih ve Paris´e gidiyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yarın Fransa ve Almanya´yı kapsayan iki günlük bir Avrupa ziyaretine çıkıyor. Münih ve Paris´te dünyanın en büyük bilim merkezlerini gezerek incelemelerde bulunacak olan Başkan Karaosmanoğlu, 8 Aralık Cumartesi günü yurda dönecek.

BÜYÜKŞEHİR HEYETİ
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´na ziyareti sırasında Başkan Danışmanı Erkan Ayan, Genel Koordinatör Adnan Bilgiç, Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman ile Büyükşehir Belediyesi mimarlarından Halim Nalbant, Gülten Doğan ve Şule Özbay eşlik edecek.

BİLİM MERKEZİ GEZİLECEK
Kafile önce Almanya´nın Münih kentine giderek Deutsches Museum Bilim Merkezi´ni gezecek. Buradaki incelemelerin ardından Başkan Karaosmanoğlu ve beraberindeki heyet Fransa´ya geçecek ve Paris´te dünyanın en büyük bilim merkezlerinden biri olan La Cite des Sciences & de I´Industrie´yi ziyaret edecek. Başkan Karaosmanoğlu´na her iki ziyareti sırasında bilim merkezi yetkilileri tarafından detaylı bilgi aktarılacak.

Başkan Karaosmanoğlu´na yurt dışında olduğu süre içinde Başkan Vekili İlyas Şeker vekalet edecek.