Bahçekent konutları sahiplerine teslim ediliyor

Tarih: 16 Nisan, 2011

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut’un sosyal konut projelerinden olan Yuvacık Bahçekent konutları hak sahiplerine teslim ediliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun da katılacağı teslim töreni 17 Nisan Pazar günü saat 14.00’da gerçekleştirilecek.

MERKEZE 12 KM MESAFEDE

Bahçekent Konutları Yuvacık Paaşadağ mevkiinde, İzmit Merkez’e 12 km mesafede bulunuyor. 35 blok, 610 daireden oluşan konutlarda 50 Bahçe Kat, 140 Zemin Kat ve 420 Normal Kat bulunurken projedeki tüm daireler L tipi 2+1- 75 metrekare olarak yapıldı.

20 AYDA TAMAMLANDI

Doğayla içi içe bir o kadar da merkeze yakın olan konutların içerisinde, 6 tane çocuk oyun parkı, süs havuzu, pergolalar ve içinde market, berber ve bir kafenin yer aldığı sosyal tesis bulunuyor. Projenin yapımı 20 ay gibi bir sürede bitirilerek erken teslim yapılıyor. Proje satışa çıkarıldığında 4000’in üzerinde başvuru yapılmış, hak sahipleri kura yöntemi ile belirlenmişti.