Anibal Kavşağı’nda kapsamlı çalışma

Tarih: 22 Temmuz, 2010

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yapı Kontrol Şube Müdürlüğü’nün “Gebze Center Alışveriş Merkezi Anibal Kavşağı ve Bağlantı Yolları Trafik Düzenlemesi” projesi kapsamında kuzeyde yer alan alt geçit inşaatının yapılması sürecinde yol, 2 ay boyunca trafiğe kapatılacak.

KÖPRÜNÜN KUZEY GÜNEY BAĞLANTISI

Çalışma süresince Anibal Sinyalize Kavşak başlangıcından, D-100 Yanyolun (İstanbul Cad.) gidiş-geliş olan kısmına Anibal Köprüsü’nün Kuzey/Güney bağlantısı dahil trafiğe kapatılacak. Çalışma içerisinde trafik akışı Gebze Hal Kavşağı’ndan gidiş-gelişli, Eski Bağdat Caddesi ve devamı ile toplu taşıma araçları için Kışla Caddesi – İlyasbey Caddesi – Hükümet Caddesi - İstanbul Caddesi’nden sağlanacak.

KONTROLLÜ TRAFİK AKIŞI

Ayrıca D-100 Güney Yanyol’dan trafik akışı Anibal Köprüsü yaklaşımında Benzin İstasyonu önünden gidiş-gelişli olarak kontrollü yapılacak. İş yerleri ve kurumlara gelen-giden servis araçları Gebze Doğu Kavşağı ve Ahmet Pempegüllü Bulvarı’na bağlantılı Batı Kavşağı ve trafiğe açık tali yolları kullanacak. Uygulama safhasında gerekmesi halinde belli gün ve saatlerde Büyükşehir Belediyesi Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nce flâşa alınacak.