Acısu Kültür Merkezi yarın hizmete giriyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ilçe ve beldelerine inşa ettiği kültür merkezlerini bir bir hizmete açmaya devam ediyor. Büyükşehir Değirmendere Kültür Merkezi´nin ardından yarın da Acısu Beldesi Kültür Merkezi´nin açılışını yapacak. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Acısu Belediye Başkanı Abdullah Sungur tarafından açılışı gerçekleştirilecek olan Kültür Merkezi için saat 18.00´de tören düzenlenecek.

SUADİYE VE MAŞUKİYE DE YARARLANACAK
Acısu Beldesi´nin yanı sıra Suadiye ve Maşukiye bölgesine de hizmet verecek olan Kültür Merkezi zemin artı bir kat üzerine inşa edildi. 850 metrekarelik bir alan üzerinde yükselen merkezin zemin katında 4 adet dükkan, 500 metrekarelik çok amaçlı salon, ofisler, depo, teknik oda, mutfak ve Wc´ler bulunuyor. Birinci katta ise 50 metrekarelik iki adet eğitim salonu ile ofisler yer alıyor.