“16 yıldır başarıyla uyguluyoruz”

Tarih: 12 Mayıs, 2018

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Kent Emlak Konut 3. Etap Site sakinlerini ve yeni yönetimini ziyaret etti. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt’ün de hazır bulunduğu birliktelikte, site sakinlerine il ve ilçe genelinde yapılan çalışmalar üzerine değerlendirmeler yapıldı. 3. Etap Sitesi’nin yeni yönetimine hayırlı olsun dileklerini de ileten Karaosmanoğlu, “Site yönetimleri sitenin ve çevresindeki alanların eksikliklerini çözmede merkez olması gerekir. Bu bağlamda yeni yönetimimize üstlendiği bu sorumluluk dolayısıyla başarılar diliyorum” dedi.

“EKSİKLİKLERE KARŞI HIZLI CEVAP VERİYORUZ”
Site yönetimleri sadece aidat alıp sitenin ihtiyaçlarını gidermekle sınırlı kalmamalı vurgusu da yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Site yönetimleri sitenin dışında kalan alanlardaki eksiklikleri de dile getirerek o bölgelerdeki taleplerin çözümünde öncü olmalıdır. Komşularımızın hayatını zorlaştıran eksiklikleri gidermede bizler her daim halkımızın yanındayız. Büyükşehir ve ilçe belediyelerimizle uyumlu bir şekilde projeler üretirken, vatandaşımızın taleplerine karşı da görev paylaşımında bulunarak eksikliklere karşı hızlı cevap veriyoruz” şeklinde konuştu.

“BELEDİYELERİMİZİ HALKIMIZLA BİRLİKTE YÖNETTİK”
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu ve Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın birlikte Körfez Kent Emlak Konut 3. Etap site sakinlerini ziyaret etmesi ve dile getirdikleri talepleri dinleyerek çözüm için gerekli talimatları vermesi Körfezlileri memnun etti. Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Karaosmanoğlu, “Sosyal belediyecilik uygulamalarından ülke gündemine birçok konuyu site sakinlerimizle istişare ettik. Yeni fikirler ve öneriler ortaya çıktı. Bizlerin temel amacı belediyelerimizi halkımızla birlikte yönetmek. Çok şükür bunu da başarıyla 16 yıldır uyguluyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. Site sakinleri Karaosmanoğlu ve Baran’ın birlikte kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı duydukları memnuniyeti de ifade etmeyi ihmal etmediler.