18 MAYIS 2016 TARİHLİ MECLİS TOPLANTI(MAYIS AYI 2. BİRLEŞİMİ)GÜNDEMİ

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANLIĞINDAN

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi, 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu’nun 13. maddesi gereğince; 18/05/2016 Çarşamba günü, saat: 15.00’ da Kocaeli-İzmit, Karabaş Mahallesi, Sanayi Fuarı 4. Caddesi, No: 39’daki (Fuariçi) Leyla Atakan Kültür Merkezi, Dr. Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonu’nda Mayıs ayı olağan meclis toplantısı 2. Birleşimi için toplanarak gündemindeki konuları görüşecektir.

Kamuoyuna duyurulur.

İbrahim KARAOSMANOĞLU

Büyükşehir Belediye Başkanı

Yoklama ve açılış,
12/05/2016 tarihli tutanak özetinin okunması ve oylanması,

GÜNDEM DEVAMI

========

RAPORLAR:

52.Plan ve Bütçe Komisyonu’nun, Belediyemize, kazı fazlası dolgu işlemi için Bakanlıkca kesin izin verilen, Kartepe İlçesi, Eşmeahmediye Mahallesi Sınırlarında kalan ormanlık alanın, Kartepe Belediye Başkanlığına devredilmesi ile ilgili raporu,

53.Plan ve Bütçe Komisyonu’nun, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 2015 Yılı Analitik Bütçe Kesin Hesabı ile ilgili raporu,

TEKLİFLER:

109.Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'nın, Belediyemiz ile Seka 1937 Spor Kulübü Derneğinin, Sporun tabana yayılması ve yaygınlaştırılması amacıyla ortak proje çalışması yapması ile ilgili teklifi.