Kocaeli Büyükşehir Belediyesi

• * Doldurulması Zorunlu Alanlar
  • 08 Aralık 2016 Perşembe

HASAN KÜLÜNK diyor ki:

Kocaeli Belediyemiz bünyesindeki Şehir Tiyatrolarımızın sergilediği oyunların neredeyse hepsine giden biriyim. Tiyatronun amacı insan ve toplum yaşamını anlatmaktır. Seyrettiğimiz öyle tiyatro oyunları vardır ki yıllarca unutamayız (örneğin 1967'de Ankara'da izlediğim Buzlar Çözülmeden dün gibi aklımdadır). Şehir Tiyatrolarımızda izlediğim eserler ise bunun tam aksine hemen uçup gidiyor. Lütfen bu görüşümün olumlu bir eleştiri olarak değerlendirilmesi ve tiyatronun var oluş amacına uygun; güncel, hayatımızı yansıtan, düşündüren, güldüren, ağlatan...kısaca insanca oyunlar sergilenmesini arz ediyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum. Hasan Külünk (Prof.Dr.emekli Dekan)
  • 03 Aralık 2016 Cumartesi

Murat aksoy diyor ki:

Online bilet satışı ve oyunlar hakkında bilgi veren bir internet sitesi mutlaka olmalı. Yarınki oyuna bilet almak istiyorum evim sdkm'ye çok uzak tek şansım yarın oyun saatinde çocuğumla beraber sdkm'ne gitmek ve yer yoksa bu soğukta hayal kırıklığı ile eve dönmek, eh işte gitmişken gelecek haftanın biletini de almış olursun diye bir ses duyar gibiyim.
  • 28 Kasım 2016 Pazartesi

Rıza şenerkal diyor ki:

Önceki yorumlara baktım da, online bilet satışı olmazsa olmaz bir ihtiyaç bence. Geçen bişiler kaç sene Eskişehir de bulundum. Etkinlikler çok kaliteliydi. Bunun yanında online bilet satışı ve oyunların tanıtım broşürleri her zaman mevcuttu
  • 03 Kasım 2016 Perşembe

peeh diyor ki:

kocaeli şehir tiyatrosu oyun olarak iyi işler yapıyor ama seyirci için hiç bi çalışma YOK! oyunların bilgilerini bulmak olanaksız çünkü daha bi web sitesi bile yok, belediyenin sitesinden ise aylık program yayınladılar diye yarabbi şükür diyoruz online bilet satışı yok! yahu herkes Yahyakaptan'da oturmuyor, sırf bilet için git gel neden uğraşalım, zaten günler öncesinden sırf bilet almak için gidiyoruz, bilet bitti diyor, olunca da gişede boş koltukları göstermiyor ki istediğimiz yere oturalım..gişedeki elemanın işgüzarlığına kenardan köşeden bilet satılıyor, bırak ben istediğim yere oturayım mutlu mesut izliyeyim
  • 02 Kasım 2016 Çarşamba

Oğuzha Arslantürk diyor ki:

Gebze Osman Hamdi Bey sahnesine ekim ve kasım aylarında yetişkin oyunları oynanmıyor? Sebebi nedir acaba ? Fareler ve İnsanlar Gebzeye gelecekmi? Teşekkürler
  • 01 Kasım 2016 Salı

belediye oku beni diyor ki:

Hadi kendiniz online bilet satma sistemi kuramıyorsunuz, beceremiyorsunuz. Yahu bari biletix, biletiva, biletino tarzı yerlerde açın etkinliği de yol parası vereceğime online bilet sitesine para verelim. Zaten ülkenin en pahalı toplu taşıma sistemine sahip bi şehir. Bilet almaya gitmek için verdiğim yol parası ile devlet tiyatrolarında oyun izlenebiliyor, ondan sonra çalışınca blablalabala diye sağa sola afiş asıyorsunuz.
  • 28 Ekim 2016 Cuma

B. Yildirim diyor ki:

Arkadaslar gittigim oyunlar hakkinda bilgi vermek istiyorum. Sogan gibi + Fareler ve insanlar ile ilgili. Oncelikle Fareler ve insanlar muhtesem bir oyun. Mutlaka gidin zamanin nasil gectigini bilmeyecek ve ciktiginizda durup durup dusuneceksiniz. Verdigi mesajlar cok iyi. Sogan gibi ise komedi oyunu. Fena degil guzeldi. Ama Fareler ve insanlara bas yapit diyebiliriz. Bu arada eger gosterime tekrar girerse Kral Lear ve Guguk Kusunu tekrar gormek istiyoruz. Umarim bu yil gorururuz. Ikisine de bes kere gittim yine gitmek isterim.
  • 21 Ekim 2016 Cuma

Güzin Gürkaya diyor ki:

Gise numarasini acan yok. Santral numarasi hic calmiyor bile. Halkla iliskiler numarasini bir kadin acti burasi ev dedi belliki bikmis aranmaktan suleyman demirel degil dedi daha sormadan. İdari amirlik ise otogar numarasi cikti. E daha birsey soylemeye gerek var mi!
  • 21 Ekim 2016 Cuma

Faruk KÖSEOĞLU diyor ki:

İnternetten bilet satış ve rezervasyonu olmalı. Ayrıca oyunlar hakkında detaylı bilgiye erişilemiyor.
  • 19 Ekim 2016 Çarşamba

Oğuzhan KARAASLAN diyor ki:

Fareler ve İnsanlar oyununu tavsiye ederim izlenmesi gereken bir oyun.
  • 09 Ekim 2016 Pazar

ibrahim akın diyor ki:

Selam; izlemek istediğim oyun hakkında bilgi bulmak çok zor ya da gayr-ı kabil güzel sitenizde maalesef.Misal; bu ay ki SOĞAN GİBİ oyunu hakkında bir fikir edinmek için oyunlar linkinde geziniyorum,tüm yılları tek tek açarak,yine de bir şey bulamıyorum.Bence aylık programda oyun ismini tıklamak yeterli olmalı,kolaylıklar dilerim.
  • 07 Ekim 2016 Cuma

Zeynep Yılmaz diyor ki:

Biletlerin internet satışı olması gerekiyor ayrıca oyunlar hakkında bilgi verilmesi de gerekir. Teşekkürler.
back on top