Kocaeli Büyükşehir Belediyesi

11 mayistan sonrasi neden yayimlanmadi acilen odevimi yapmam lazim
  • 11 Mayıs 2016 Çarşamba

--- diyor ki:

Öğretmen odev verdi ama 11 mayistan sonra tiyatro yok napicam ben sifir aldim tebriler ama yalvariyor size imkansizmi bilmem nolur paZar ceya cumaryediye cocuk oyunu yapin
  • 03 Mart 2016 Perşembe

bekir bora atalay diyor ki:

İnternet satışı olmalı. Hatta olmamasına cooook şaşırdım.
  • 29 Şubat 2016 Pazartesi

HALİL İBRAHİM KETİ diyor ki:

KÖRFEZKENT EMLAK KONUT İLKOKULU'NDA ÖĞRETMENİM.HAFTA İÇLERİ ÖĞRENCİLERE YÖNELİK OYUNLARINIZ VAR MI?SINIFÇA GELEBİLİR MİYİZ?ZAMAN VE SAATLERİ BİLDİRİR MİSİNİZ?
  • 27 Şubat 2016 Cumartesi

yusuf DÜZGÜN diyor ki:

Öncelikle tiyatro izleyebilmemiz hususunda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Şu ana kadar çocuk oyunlarına gidebildik. Her 2 çocuk oyunu da gayet güzeldi. * Online bilet alabilmek günümüz teknolojisinde bu kadar zor olmasa gerek. * Hala 2015 programları varken neden şubat 2016 programını göremiyorum. Mesela yarın hangi oyun var? göremiyorum.
  • 27 Şubat 2016 Cumartesi

Yusuf gun diyor ki:

Serhat Tutumluer Kocaeli Sehir Tiyatrosuna geri donsun donmeli
  • 26 Şubat 2016 Cuma

Aysun Kaya diyor ki:

Arkadaşlar,tiyatro bileti için internet satışı olmasını istiyorsanız lütfen büyükşehir belediyesi çağrı merkezini arayıp isteğinizi bildirin. 444 11 41
  • 24 Şubat 2016 Çarşamba

Burçin diyor ki:

Şubatın bitmesine 5 gün daha var, ne yazıkki aylık programı göremiyoruz. Mart yayınlanmış.
  • 12 Şubat 2016 Cuma

Arda diyor ki:

2016 yılınin içinde bulunuyoruz ancak henüz Türkiye'nin en gelişmiş tiyatrolarından biri olan Kocaeli Şehir Tiyatrolarının biletlerini internetten satın alamıyoruz. Bu eksikliğin acilen çözülmesini tüm tiyatroseverler istiyor...
  • 15 Ocak 2016 Cuma

Tamer Aykurt diyor ki:

Herkes yeterince açık yazmış da sanırım bu yorumlara pek bakan yok. Bilet almak için neden kalkıp oraya geleceğim ki işimiz gücümüz var.
  • 12 Ocak 2016 Salı

ELİF ŞİMŞEK YAMAN diyor ki:

İnternetten bilet satın almak ve oturmak istediğimiz koltuğu kendimizin seçeceği sistem istiyoruz. Çok şey mi istiyoruz??? Bir Güldür Güldür beklemiyoruz ama daha ilgi çekici tiyatro oyunları da bekliyoruz.Misal; İkinin biri adlı oyunu uzun zaman önce izlediğim halde hala aklımda.
  • 10 Ocak 2016 Pazar

ümit aydın diyor ki:

Herşey amaca uygun da..şu koylaylığıda sunmanızı rica ederiz,internetten emzik bile alınırken Neden Tiyatro Bileti SDKM den alınamasın ki👎
back on top